Християнська місія «Христос є відповідь» провела благодійний табір в Карпатах
140518489_2843920559211152_3898519108632263641_o

Табір проходив з 11 по 16 січня. За четвертий рік це вже двадцять третя поїздка, цього разу в ній брали участь понад 50 осіб.

Серед відпочивальників були 10 сиріт з Рівненської області та 16 осіб з прифронтових міст Торецьк і Мар’їнка Донецької області.

«Мені дуже сподобався парк динозаврів, а також зібрання, які проводились кожного дня. Я зрозумів, що треба слухатись батьків і читати Біблію», – Павло Розказов, 8 років, Рівненська область.

«Враження від табору чудові. Сподобалися пейзажі, природа. І, звичайно, душевні розмови, які торкнулися серця, є над чим замислитися. Особисто для себе запам’ятала те, що ми Бога не бачимо, але бачимо Його дії, і ці дії ми відчуваємо в повсякденному житті. Своїм знайомим бажаю відкласти всі справи на 5 днів, обов’язково поїхати в табір і зарядитися гарним настроєм на весь рік», —Шарафон Антоніна, вчитель фізики та математики, м Торецьк.

У серпні 2020 року частина педагогів з Торецька вже їздили з місією в Закарпаття. А цього разу Бог дав можливість помилуватися красотами зимових прикарпатських гір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протестанти організували християнський відпочинок у Карпатах для працівників ЗМІ та педагогів

За проведені у Карпатах дні учасники табору двічі відвідали Буковель (охочі каталися на лижах), прогулялися парком динозаврів, побачили водоспади Гук і Пробій, а пізніше вся група подорожувала горами на джипах.

Кожного дня організатори влаштовували загальні збори, на яких присутні слухали й обговорювали різні теми: про помилки одного з перших людей – Каїна, про окультизм і його наслідки, есхатологічні події, викуплення на Голгофі, історію та розвиток Північної та Південної Кореї.

Служителі ділилися свідоцтвами з життя, показували відеоролики про діяльність церкви та місії – програма була настільки насиченою і цікавою, що ніхто й не помітив, як пролетіли 5 днів відпочинку.

«Спасибі всій команді за можливість добре відпочити, насолодитися курортом і духовно насититися. Зимовий відпочинок не такий легкий, як літній. Але мої колеги мріяли потрапити в зимові Карпати, і мрії збулися. Це яскраво й неповторно», — Олексій Головатий, директор ЗОШ №7, м Торецьк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпати і Слово Боже: для дітей-сиріт організували відпочинок

Для сімейних людей і для молоді були проведені дві окремі тематичні зустрічі. Учасники змогли більше дізнатися один про одного, отримати відповіді на практичні питання. Мета служителів церкви «Христос є відповідь» – так проявляти любов до людей, як Бог вчить через Біблію. Жертовне ставлення до оточуючих змінює світ на краще і прославляє Ім’я Христа.

«Ми поєднали корисне з приємним. Класні спілкування, перегляд корисних фільмів, прекрасна погода. Приємно було спостерігати, як люди служили один одному, піклувались. Все це надихає і наближає до Бога. Слава Ісусу Христу за такі чудові благословенні дні», – Тарас Сень, пастор церкви «Христос є відповідь».

Бог по-особливому благословив поїздку, оскільки протягом усього відпочинку ніхто не захворів і не отримав жодної травми, хоча на небезпечних лижних трасах таке дуже часто трапляється. Однозначно, варто подорожувати та розширювати горизонти, адже на цій землі ми живемо тільки один раз! А місія «Христос є відповідь» й надалі планує організовувати захоплюючі поїздки, щоб поширювати Євангеліє, щоб знову і знову бачити щасливі обличчя людей, які вперше в житті зустрілись з красою мальовничих українських Карпат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

За темою

Комітет жіночого служіння ВСЦ ЄХБ оголошує Всеукраїнський день молитви сестер 2024
17:46 - Ср / 28 Лют. Події, Християнське життя, Церква України
Церква «Христос є відповідь» у місті Рівне відсвяткувала День народження
15:46 - Чт / 08 Лют. Події, Свята, Християнське життя, Церква України
Організація нової церкви у Києві
16:40 - Ср / 31 Січ. Події, Україна, Християнське життя, Церква України
За останній рік на Харківщині відкрили 15 нових церков
15:07 - Пн / 22 Січ. Події, Християнське життя, Церква України
У Луцьку відбулася конференція капеланів Волинського об’єднання УЦХВЄ
17:05 - Вт / 31 Жов. Люди, Події, Християнське життя, Церква України
У Луцьку відбулася сестринська конференція на тему «Дім, у якому живе Бог»
16:20 - Пн / 23 Жов. Люди, Події, Церква України
Християни Віри Євангельської створили платформу з перекладами популярних християнських пісень Songcollection
14:57 - Вт / 18 Лип. Музика, Україна, Церква України
Рік великої війни: гуманітарне служіння ВСЦ ЄХБ
17:44 - Пн / 27 Лют. Благодійність, Християнське життя, Церква України
Рада Церков закликала до молитви та посту 24 лютого
12:10 - Ср / 22 Лют. Україна, Християнське життя, Церква України
Молодіжні лідери церков Львівщини під час ретриту вчилися як зростати в часи кризи
17:31 - Пт / 17 Лют. Події, Християнське життя, Церква України
«Як виховати християнина»: Анонс події
15:07 - Пт / 10 Лют. Події, Християнське життя, Церква України
В ІБЦ презентували курс «Знайомство з Ісусом» для людей з міста та ВПО
10:28 - Пт / 10 Лют. Біблія, Християнське життя, Церква України