Любов з небес: у Києві пройшов різдвяний концерт
квартет-головна

Радість та затишок від величної події – народження Спасителя подарували організатори різдвяного концерту «Любов з небес» всім учасникам. Концерт пройшов в церкві «Християнська надія» напередодні Нового року.

Про це пише poklik.media

Учасники святкової програми виконували різдвяні колядки, тематичні пісні та вірші. Зокрема, прозвучали такі відомі композиції, як «Нині радість стала», «Небо і земля», «Тихая ніч» та інші. Відбулись під час концерту й прем’єри авторських пісень. 

«Ми бажаємо, щоб у кожному серці сьогодні стало тепліше. Хай засяє любов і світло, та усіх присутніх наповнює радість!» – такими словами звернулись ведучі концерту – молоде подружжя  Едуард та Катерина Гльоза на початку програми.

ведучі-951×634

Протягом усього концерту маленькі Матвій та Самуїл Кушніри роздумували над справжнім сенсом Різдва, обговорюючи прихід Царя Спасителя на Землю та розповідаючи вірші про Його любов до кожної людини.

діалог-кушнір-951×634

Далі організаторка свята, співачка Ірина Волкова, виконала композицію «Рождество Христа». За її словами, назва концерту «Любов з небес» народилась з її серця.

«Вірш з Писання Івана 3:16 став для мене підтвердженням тому. В ньому сказано: “Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне”. Тому, дякуючи Божій любові, в нас з’ явився цей день – народився Спаситель», – розповіла співачка.

волкова-премєра-951×634

У різдвяному концерті, крім Ірини Волкової,  взяли участь й інші вокалістки групи прославлення церкви «Християнська надія»:  Марина Кушнір,  Яна Тицька. Виступив також церковний хор під керівництвом Лесі Лоюк, виконавши такі твори, як «Нова радість стала», «Радуйся мир» та «Маріє, знала ти!». 

хор-мир-951×634

Особливим гостем концерту став соліст Національної філармонії Сергій Череватенко, який виконав соло на трубі.

trump4-951×634.jpg.pagespeed.ce.aA_pfX1BvN

Серед інших артистів на сцені радували гостей Олеся Закатюра, Дар’я Бобровнік, Єва та Олексій Луценки. Підготували музичні номери й діти недільної школи та музиканти церкви. Серед учасників були й учениці Ірини Волкової: Мірра Партоленко та Альона Бобошко.

10-ти річна Дар’я Бобровнік – учасниця багатьох міжнародних і всеукраїнських конкурсів, 17 разово лауреат 1 ступню і 3-х разова володарка Гран-Прі. 10-ти річна Єва Луценко була лауреатом ІІ ступеня всеукраїнських вокальних конкурсів та фестивалів. Такими молодими талантами багата церква Християнська Надія.

Ведучі під час свята постійно акцентували увагу на тому, що Бог подарував нам Свою любов, щоб і ми могли ділить нею з іншими. Несподіванно для всіх Екатерина Гльоза подарувала  своєму чоловіку пісню про кохання, адже «любов небесна допомагає людям кохати своїх рідних та близьких тут на Землі».

Водночас Ірина Волкова презентувала дві нові авторські композиції з відеокліпами: «Кожен новий день» та «Розкіш моя».  Марина Кушнір також представила свою нову різдвяну пісню «Он пришел на эту землю».

мар7-951×634

«Бог дав у серці бажання зробити традиційним такий концерт напередодні Різдва. Віримо, що все буде по волі Господа у новому році», – запевнила організаторка концерту.

Атмосфера Різдва, миру, радості, затишку надовго залишилась з гостями свята, які тепло відгукувались про нього після завершення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

колаж2-793×634

За темою

Комітет жіночого служіння ВСЦ ЄХБ оголошує Всеукраїнський день молитви сестер 2024
17:46 - Ср / 28 Лют. Події, Християнське життя, Церква України
Церква «Христос є відповідь» у місті Рівне відсвяткувала День народження
15:46 - Чт / 08 Лют. Події, Свята, Християнське життя, Церква України
Організація нової церкви у Києві
16:40 - Ср / 31 Січ. Події, Україна, Християнське життя, Церква України
За останній рік на Харківщині відкрили 15 нових церков
15:07 - Пн / 22 Січ. Події, Християнське життя, Церква України
Місіонери CITA провели різдвяні заходи в регіонах України
16:32 - Ср / 27 Гру. Люди, Місія, Події, Свята
Християнська телестудія «Крок назустріч» відзначила своє 10-річчя
18:27 - Вт / 19 Гру. Події, Свята, Україна, Християнські цінності
Макс Лукадо закликав відкрити для себе мир та стійкість, які містяться в історії Різдва
17:52 - Пн / 27 Лис. Історія, Події, Свята, Християнські цінності
На екрани виходить новий сучасний голівудський мюзикл про Різдво Христове за участю відомих акторів
14:49 - Пн / 06 Лис. Люди, Музика, Світ, Свята, Фільми
У Луцьку відбулася конференція капеланів Волинського об’єднання УЦХВЄ
17:05 - Вт / 31 Жов. Люди, Події, Християнське життя, Церква України
31 жовтня — день початку Реформації в Європі
16:28 - Вт / 31 Жов. Історія, Свята, Християнські цінності, Церква
У Луцьку відбулася сестринська конференція на тему «Дім, у якому живе Бог»
16:20 - Пн / 23 Жов. Люди, Події, Церква України
В Україні пропонують запровадити «День подяки» та зробити його вихідним
15:32 - Вт / 08 Сер. Свята, Україна, Християнські цінності