На Сході України поширять 100 тисяч дитячих «Нових Заповітів»
10-with-LOGO-RU-1

Організація «Голос мучеників-Корея» приєдналася до об’єднання, куди входять організації та служіння з різних країн, готових забезпечити і поширити 100 тисяч дитячих Нових Заповітів по всій Східній Україні в найкоротші терміни.

Про це повідомляє прессцентр організації «Голос мучеників-Корея».

«Занадто часто ми, християни, помилково вважаємо, що поширення Біблій може почекати, що його можна відкласти до тих пір, поки не закінчиться конфлікт чи війна, як ніби для поширення Євангелія необхідний політичний мир або «безпечні умови», – каже представник Фолі. – По правді кажучи, Слово Боже завжди є нашою єдиною надією на істинний світ, і саме Слово Бога забезпечує безпечні умови для миру».

Представник Фолі говорить, що «Голос мучеників-Корея» розглядає поширення Біблії в зонах конфлікту як одну з основних функцій і найважливіших напрямків служіння.

«Голос мучеників-Корея» – це не місіонерська організація, а служіння, яке веде свою діяльність у тісній співпраці з місцевими християнами, що живуть в умовах переслідувань чи тиску», – зазначила представник Фолі. – Кожен раз, коли якому-небудь регіону загрожує серйозний конфлікт, люди інстинктивно звертаються до Бога і відкриваються для Євангелія. Вони відчайдушно потребують отримати надію. Іноді в такі моменти місіонерські організації евакуюють своїх співробітників або закликають місіонерів бути гранично обережними. Але місцевим християнам нікуди діватися і ніде ховатися. Їм, як і раніше, потрібно ходити на роботу, на ринок і до церкви. Також Бог дає цим звичайним місцевим християнам особливу сміливість проповідувати Євангеліє і ділитися Біблією зі своїми ближніми».

Все, що знають про життя діти молодшого шкільного віку і дошкільнята, які проживають на території, залученій у війну – це страх і конфлікти. У цьому місяці напруженість і неспокій міжнародного співтовариства досягли найвищого рівня з 2014 року. Як казав пророк Ісайя «більше не будуть навчатись воювати». Прийшов час цим дітям вчитися у Ісуса і вивчати Слово Боже».

Представник Фолі говорить, що в рамках проєкту термінового забезпечення та поширення Біблій була поставлена ​​мета поширити 100 000 «Нових Заповітів в картинках» (Action Bible) серед дітей у Луганській і Донецькій областях разом з іншими організаціями, такими як «Голос мучеників Канада» (Voice of the Martyrs Canada), «Місія Євразія» (Mission Eurasia) і «Школа без стін» (School Without Walls). Поширення Біблій, яке буде здійснюватися на постійній основі протягом літа і ранньої осені в міру надходження коштів, буде здійснюватися через служителів, які працюють з молоддю в цьому районі.

«Новий Завіт в картинках» (Action Bible) виконаний у графічному форматі для переказу змісту Святого Письма у вигляді коміксів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

За темою

Українські протестанти планують на міжнародних заходах поширювати правду про війну в Україні
15:18 - Чт / 28 Бер. Війна в Україні, Події, Україна, Християнське життя
Волонтери закликають українців віддавати книжки на благодійність
13:20 - Пт / 22 Бер. Благодійність, Книги, Україна
Новим головою Всеукраїнської Ради Церков став президент УБТ Григорій Комендант
18:05 - Пт / 08 Бер. Події, Україна, Християнське життя
Хто має навушники чути, нехай почує. Як аудіобіблії допомагають християнам ефективно вивчати Слово
15:43 - Пт / 08 Бер. Біблія, Світ
Школа під назвою «Живий» розпочинає online курс
12:54 - Чт / 29 Лют. Здоров'я, Освіта, Події, Україна
Рада Церков закликала до Загальнонаціональної молитви і посту
12:47 - Ср / 21 Лют. Події, Україна, Християнське життя
На війні загинув 22-річний Герой з Волині Вадим Прокопчук, який служив у штурмовій бригаді
13:02 - Пт / 16 Лют. Війна в Україні, Події, Україна
Вивчення Біблії, яке об’єднує: На Івано-Франківщині відбувся четвертий «Mark Camp»
12:52 - Ср / 14 Лют. Події, Україна, Християнське життя
Організація нової церкви у Києві
16:40 - Ср / 31 Січ. Події, Україна, Християнське життя, Церква України
У Києві відбувся форум капеланів ВСЦ ЄХБ
17:42 - Ср / 24 Січ. Війна в Україні, Події, Україна
«Возз’єднання сімей і народження дітей у пріоритеті»: у Києві відбувся сімейний Форум
18:02 - Пн / 15 Січ. Події, Сімейні цінності, Україна, Християнські цінності
У Збаражі Перший молитовний сніданок зібрав більше 150 учасників
17:23 - Пн / 15 Січ. Благодійність, Події, Україна, Християнські цінності