«Суперкнига» надає матеріали для проведення дитячого Великоднього свята вдома
Superkniga-800×445

Проект «Суперкнига» підготував і дарує унікальний набір матеріалів, щоб провести дитяче Великоднє свято вдома, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на прес-центр «Суперкниги».

У цьому році більшість людей проведе Свято у себе вдома, а богослужіння пройдуть онлайн. Ми підготували кілька сценаріїв святкування Великодня з дітьми «в режимі карантину». Ви можете обрати різні способи спілкування — конференцію в режимі онлайн для учнів недільної школи або домашнє спілкування зі своїми дітьми — ці матеріали допоможуть цікаво розповісти про значення чудового свята! — йдеться в анонсі.

  • Урок «Ісус — Немовля, Яке змінило світ» із серії «Недільна школа в твоєму смартфоні», розроблений за матеріалами мобільного додатка «Суперкнига». Доступний українською та російською мовами — http://academy.superkniga.tv/.
  • Великодні уроки на основі класичної «Суперкниги» і мультфільм «Хороші новини». Доступні українською — bit.ly/Easter_superbook_classic_ukr та російською — bit.ly/Easter_superbook_classic_ru.
  • Великодні матеріали «Суперкнига нова»: великодній квест, вікторини, мультфільм «Христос Воскрес!», уроки виготовлення виробів, розмальовки тощо. Обидва пакети можна завантажити за посиланнями: українською мовою — bit.ly/Easter_superbook_ukr, російською мовою — bit.ly/Easter_superbook_rus.
  • Суперновинка — завдання на уважність і посидючість — Великодні пазли від «Суперкниги». Завжди доступні для ваших дітей за посиланням: bit.ly/Easter_puzzles.

Мета проекту «Суперкнига» — показати можливості вивчення Біблії для дитини будь-якої країни в будь-який момент часу на комп’ютері, планшеті або смартфоні. Ми працюємо над цим постійно. Карантин, ізоляція в будинках, отримання інформації та спілкування через гаджети — кілька останніх тижнів показали, що «Суперкнига» готова до викликів нового часу. Ми і в цих умовах можемо нести Добру Звістку. І я вдячна Богу за це, — розповідає Інна Черепова, керівник проекту «Суперкнига».

«Суперкнига» — це телевізійний християнський анімаційний серіал, який в доступній формі передає хроніки подій Старого і Нового Завіту Біблії. За 30 років існування мультфільм виходив в 106 країнах світу і перекладений на 43 мови. Його подивилися 500 мільйонів глядачів.

Кілька останніх років CBN створює нову анімаційну версію «Суперкниги» з елементами 3D анімації. Вже створили 58 серій нового серіалу, 44 серії перекладені на 46 мов світу, їх подивилися діти з 90 країн. Російською та українською мовами перекладені 39 серій.

Проект пропонує корисний і захопливий відеоресурс, методичні матеріали для занять c дітьми, програми для недільних шкіл та літніх таборів і сувенірну продукцію бренду «Суперкнига».

Сайт проекту superbook.cbn.com, канал на YouTube, мобільний додаток.

За темою

Українські протестанти планують на міжнародних заходах поширювати правду про війну в Україні
15:18 - Чт / 28 Бер. Війна в Україні, Події, Україна, Християнське життя
Волонтери закликають українців віддавати книжки на благодійність
13:20 - Пт / 22 Бер. Благодійність, Книги, Україна
Новим головою Всеукраїнської Ради Церков став президент УБТ Григорій Комендант
18:05 - Пт / 08 Бер. Події, Україна, Християнське життя
Школа під назвою «Живий» розпочинає online курс
12:54 - Чт / 29 Лют. Здоров'я, Освіта, Події, Україна
Рада Церков закликала до Загальнонаціональної молитви і посту
12:47 - Ср / 21 Лют. Події, Україна, Християнське життя
На війні загинув 22-річний Герой з Волині Вадим Прокопчук, який служив у штурмовій бригаді
13:02 - Пт / 16 Лют. Війна в Україні, Події, Україна
Вивчення Біблії, яке об’єднує: На Івано-Франківщині відбувся четвертий «Mark Camp»
12:52 - Ср / 14 Лют. Події, Україна, Християнське життя
Організація нової церкви у Києві
16:40 - Ср / 31 Січ. Події, Україна, Християнське життя, Церква України
У Києві відбувся форум капеланів ВСЦ ЄХБ
17:42 - Ср / 24 Січ. Війна в Україні, Події, Україна
«Возз’єднання сімей і народження дітей у пріоритеті»: у Києві відбувся сімейний Форум
18:02 - Пн / 15 Січ. Події, Сімейні цінності, Україна, Християнські цінності
У Збаражі Перший молитовний сніданок зібрав більше 150 учасників
17:23 - Пн / 15 Січ. Благодійність, Події, Україна, Християнські цінності
Заява ВРЦіРО щодо чергової терористичної атаки Росії проти України
18:26 - Пт / 29 Гру. Війна в Україні, Події, Україна