ТОП-5 фільмів з біблійними мотивами, які вийдуть незабаром
filmy-premera-800×445

Християнський інформаційний портал The Christian Post назвав п’ять кінокартин з біблійними мотивами, прем’єра яких відбудеться цього літа і восени.

Про це повідомляє invictory.com.

Незважаючи на загальнонаціональне закриття кінотеатрів через пандемію, цього літа і восени на потокових сервісах відбудеться прем’єра п’яти фільмів на християнську тематику.

На 13-е серпня запланована прем’єра художнього фільму «Respect», який розповість правдиву історію про життя відомої співачки Арети Франклін. Лауреатка премії «Греммі» Арета Франклін вважається найвидатнішою співачкою свого покоління, що отримала численні нагороди. Аж до своєї смерті в 2018 році вона брала участь у створенні картини.

За словами режисера картини Лізл Томмі, фільм починається і закінчується церквою. Вона додала, що вони спробували показати всю історію Франклін, від дитини, що співає в церковному хорі її батька, до міжнародної слави.

Серед акторів, що зіграли головні ролі у фільмі разом зі співачкою і володаркою премії «Греммі» Дженніфер Хадсон, Форест Уїтакер (Дворецький, Останній король Шотландії), Марлон Уейанс (Без почуттів, Реквієм за мрією), Одра Макдональд (Красуня і чудовисько, Хороша боротьба ), Марк Марон (Джокер, Блиск) та інші.

ТОП-5 фільмів з біблійними мотивами, які вийдуть незабаром

Кінокомпанія Sony Pictures та брати Стівен і Алекс Кендріки підтвердили, що восени на екрани вийдуть відразу дві їхні нові картини. 10 вересня відбудеться прем’єра їх першого документального фільму «Покажи мені Отця», 15 жовтня вийде перевипуск фільму «Відважні. Спадщина» з новим сценами і фіналом.

Відповідно до опису, в фільмі «Покажи мені Отця» показані надихаючі історії з життя, які нагадують про важливість батьків в сім’ях і суспільстві.

«Яким би не був ваш батько, ви можете розраховувати на те, що, коли восени в кінотеатрах відбудеться прем’єра фільму братів Кендрік «Покажи мені Отця», ви будете благословенні, натхненні і згадаєте про любов вашого досконалого Небесного Отця. Це історія батьківства, яку варто розповісти», – зазначено на офіційному сайті.

Як пояснив виконавчий продюсер фільму Стівен Кендрік, вони хотіли вийти за рамки традиційних документальних фільмів і показати Бога, досконалого Отця, Який може подарувати любов і зцілення будь-якій людині на будь-якому життєвому етапі.

ТОП-5 фільмів з біблійними мотивами, які вийдуть незабаром

Фільм «Відважні» став четвертим фільмом братів Кендрік. Відзначаючи 10-річчя виходу картини, оновлена ​​версія фільму «Відважні. Спадщина» включила в себе нові сцени, музику і кінцівку. «Відважні» вийшов у 2011 році і зібрав у прокаті $ 35,2 мільйона, що в 17 разів перевищило бюджет фільму ($2 мільйони).

«Ми раді, що фільм «Відважні» продовжує створювати глобальний вплив, – сказав режисер картини Алекс Кендрік. – Господь милостиво використовував цей фільм у всьому світі протягом десятиліття. Ми хочемо побачити, як фільм сприйме нове покоління батьків і їх сімей».

ТОП-5 фільмів з біблійними мотивами, які вийдуть незабаром

Цієї осені студія Lionsgate спільно з Джоном і Ендрю Ервінами представлять байопік про легендарного гравця національної футбольної ліги, християнина Курта Уорнера. Останнього в стрічці зіграє зірка «Шазама!» Закарі Лівай.

Фільм, який отримав назву American Underdog: The Kurt Warner Story («Американський невдаха: Історія Курта Уорнера»), розповість про шляхи Уорнера від людини, яка розкладала товари на полиці супермаркету в Айові, до квотербека, що заслужив місце в Залі слави НФЛ.

Сценарій до фільму написали Девід Аарон Коен («Власність диявола»), Джон Ганн («Вірю в любов») і Джон Ервін, грунтуючись на різних інтерв’ю Уорнера, а також на його мемуарах.

«Історія Курта – вона про непохитну віру не стільки в власні здібності, скільки в вищі сили. Коли я прочитав її, то відразу усвідомив, яка сила знадобилася Курту, щоб вистояти. Думаю, кожен стикався в житті з чимось подібним, – сказав Лівай. – Це історія невдахи, як і інші спортивні фільми, але той факт, що вона реальна, робить її особливою».

ТОП-5 фільмів з біблійними мотивами, які вийдуть незабаром

Скоро також відбудеться прем’єра історичного фільму «Любов викупна», знятого за бестселером американської письменниці Франсін Ріверс. Точна дата виходу картини поки не відома. Продюсерами фільму стали голлівудська актриса, режисер серіалу «Біблія» Рома Дауні і Сінді Бонд, яка раніше працювала над фільмом «Можна тільки уявити».

Як говориться в описі до фільму, в центрі сюжету дівчина Янголятко, яку ще в дитинстві продали і вона змушена була займатися проституцією. Вона пережила ненависть і відразу до себе, поки не зустріла Михайла Осію. Ця історія відображає спокутну силу безумовної і жертовної любові.

Головні ролі у фільмі виконали Ебігейл Коуен (Я все ще вірю), Том Льюїс (Джентльмен Джек), Ніна Добрев (Щоденники вампіра), Ерік Дейн (Анатомія Грей) і Логан Маршалл-Грін (Людина-павук: Повернення додому).

Творці фільму розповіли про те, що залишаться вірні характеру історії, яку створила Франсін Ріверс. Зйомки фільму проходили в Кейптауні, Південна Африка.

ТОП-5 фільмів з біблійними мотивами, які вийдуть незабаром

За темою

У прокат виходить новий фільм від творців «Революція Ісуса» та «Я можу тільки уявити»
17:52 - Пт / 16 Лют. Світ, Фільми, Християнські цінності, Церква
Проект Movieguide вибрав 10 найкращих фільмів року, заснованих на вірі
16:34 - Пн / 11 Гру. Світ, Сімейні цінності, Фільми, Християнські цінності
Фільм «Ісус» переклали на 2100-ту мову, досягнувши еквадорського племені ваорані
16:20 - Вт / 28 Лис. Біблія, Світ, Фільми
Відійшов у вічність Уоррен Маркус, творець на каналі CBN дитячого мультфільму «Суперкнига»
17:03 - Пт / 17 Лис. Люди, Події, Світ, Фільми, Християнські цінності
На екрани виходить новий сучасний голівудський мюзикл про Різдво Христове за участю відомих акторів
14:49 - Пн / 06 Лис. Люди, Музика, Світ, Свята, Фільми
Продюсери «Вибраних» про війну Ізраїлю з ХАМАСом: Ми — єврейське шоу і ми молимося за Ізраїль
11:54 - Пт / 27 Жов. Світ, Фільми, Християнські цінності
В Україні зняли фільм про діяльність волонтерів під час війни
12:21 - Пт / 18 Сер. Благодійність, Люди, Фільми
Цього року серіал «Вибрані» стане рекордсменом за кількістю дубляжів
15:02 - Вт / 20 Чер. Біблія, Фільми, Християнські цінності
Творці The Chosen: Ми не претендуємо на заміну Біблії, ми хочемо спонукати людей читати Слово Боже
17:54 - Пн / 13 Лют. Фільми, Християнські цінності
Мел Гібсон готується розпочати зйомки продовження фільму «Страсті Христові»
13:21 - Пт / 13 Січ. Світ, Фільми
«Таблетка» від ностальгії за дешевою радянською ковбасою: «Правда PRO» відновила зйомки фільму про переслідування християн у СРСР
17:56 - Вт / 08 Лис. Історія, Фільми, Християнське життя
До 505 річниці Реформації вийшов фільм про служіння протестантів України під час війни
16:55 - Пт / 28 Жов. Україна, Фільми, Церква України