Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду
whatching-television-2021-08-28-06-12-53-utc-800×445

Редакція The Christian Post підготувала добірку різдвяних фільмів для сімейного перегляду, які наголошують на вірі та важливості сімейних стосунків.

Про це пише inVictory.

“Покажи мені Отця” (Show me the Father)

Фільм братів-кінематографістів Алекса та Стівена Кендріків вийшов 7 грудня на DVD. У своєму першому документальному фільмі творці кінокартин «Переможець» та «Командний пункт» брати Кендрік зібрали надихаючі історії з життя, які нагадують про важливість батьків у сім’ях та суспільстві.

«Ми взяли п’ять дуже яскравих реальних історій, і ці історії приголомшливі, вони захоплять ваше серце, у них є природні повороти, – розповів Алекс Кендрік. – Кожен герой фільму розглядає батьківство з різних точок зору. У одного не було батька взагалі, у іншого був страшний батько, у третього був батько, якого вони втратили».

На братів Кендрік дуже вплинула відданість їхнього отця Христу. У фільмі вони також діляться своїми власними свідченнями.

Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду

Відважні (Courageous Legacy)

Фільм перевипустили у 2021 році. Брати Кендрік сказали, що глядачі «побачать, що відбувається з багатьма персонажами за десять років. Це новий фінал із кількома сюрпризами».

«Відважні» вийшов у 2011 році та зібрав у прокаті $35,2 мільйона, що у 17 разів перевищило бюджет фільму ($2 мільйони).

У фільмі розповідається про заступника шерифа Адама Мітчелла (Алекс Кендрік), який переживає жахливу особисту трагедію, що змушує його сумніватися в тому, що для нього справді важливе. Знайшовши втіху у вірі та релігії, Адам обіцяє стати найкращим батьком для свого сина-підлітка (Расті Мартін) і переконує своїх друзів пообіцяти, що всі вони прагнутимуть стати найкращими християнами та батьками.

Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду

“Дівчина, яка вірить у чудеса” (The Girl Who Believes In Miracles)

Це найкасовіший фільм року для сімейного перегляду. У фільмі BMG-Global знімалися лауреат премії «Оскар» Світу Сорвіно, а також актори Остін Джонсон, Кевін Сорбо та володар премії «Еммі» Пітер Койот.

“На відміну від більшості людей, молода Сара Хопкінс готова повірити Богові на слово. Отже, коли вона чує, як каже проповідник, що віра може зрушити гори, вона починає молитися. Чудеса починаються із загадково зціленого птаха і призводять до того, що люди раптово зцілюються від своїх страждань та нещасть по всьому місту. Але переважна популярність і увага преси незабаром позначаються на Сарі. Чи зможе її сім’я врятувати свою диво-дівчину, доки не стало занадто пізно?» – йдеться в описі фільму.

Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду

Спецвипуск «Різдво з вибраними» (Christmas with The Chosen)

«Різдво з вибраними: Посланці» також включатиме виступи християнських артистів та гуртів, у тому числі Філа Вікхема, Maverick City Music, for King & Country, Брендона Лейка, Брайана та Кеті Торвальт та інших.

«Що мені подобається, то це те, що ми не збиралися створювати особливий епізод. Це скоріше можливість прославити Бога, поклонитися Йому всім разом», – сказав виконавчий продюсер Деррал Івс.

Івс додав, що хоча «Посланці» зосереджені на Євангелії та народженні Ісуса, спецепізод призначений не лише для християнських глядачів.

“Я вірю, що будь-яка людина, яка сповідує будь-яку віру, може прийти і насолодитися від перегляду цього спеціального епізоду, тому що вона демонструє людство”, – зазначив він.

На думку Івса, глядачів “Вибраних” приваблює свіжа та автентична природа серіалу та реалістичність персонажів.

«У серіалі ми бачимо, як Ісус допомагає нам долати наші проблеми, спокуси та недоліки. І я справді вірю, що саме тому шоу так добре прийняли. Люди бачать себе у персонажах та в їхніх випробуваннях», — продовжив він.

Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду

Кірк Франклін “Євангеліє Різдва” (Gospel Christmas)

Нещодавно створений «перший» різдвяний євангельський фільм Кірка Франкліна розповідає «неймовірну історію дивовижної благодаті».

У фільмі, розрахованому на дорослу публіку через драматичний зміст, знімалися Деметрія МакКінні, Чаз Ламар Шеперд та Джен Харпер. Романтична історія розповідає про молоду жінку-пастора, яку за місяць до Різдва призначають провідним пастором церкви. Невпевнена у своєму новому становищі, вона знаходить себе, коли готує церковний хор до різдвяного свята.

«Порядок денний повинен полягати в тому, щоб проповідувати Євангеліє Ісуса Христа, будь то чоловік чи жінка, і щоб воно поширювалося по всьому світу, – сказав Франклін. — Я не хочу вдаватися до доктрини. Я просто хочу мати можливість розповідати історії, які відповідають усій повноті євангелії та істини».

У фільмі також розглядається низка проблем, з якими стикаються багато християн у церковній культурі, у тому числі церковні травми Франклін висловив надію, що фільм нагадає тим, кого образила Церква, про те, що кожна людина є грішником, врятованим за благодаттю.

Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду

“Американський невдаха: Історія Курта Уорнера” ​​(American Underdog: The Kurt Warner Story)

«Американський невдаха: Історія Курта Уорнера», розповідає про шлях Уорнера від людини, яка розкладала товари на полиці супермаркету в Айові, до квотербеку, який заслужив місце у Залі слави НФЛ.

Сценарій до фільму написали Девід Аарон Коен («Власність диявола»), Джон Ганн («Вірю в кохання») та Джон Ервін, ґрунтуючись на різних інтерв’ю Уорнера, а також на його мемуарах.

«Історія Курта — вона про непохитну віру не стільки у власні здібності, скільки у вищі сили. Коли я прочитав її, то відразу усвідомив, яка сила знадобилася Курту, щоб вистояти. Думаю, кожен стикався у житті з чимось подібним, – сказав Лівай. — Це історія невдахи, як і інші спортивні фільми, але той факт, що вона є реальною, робить її особливою».

Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду

“Фермер і красуня: порятунок Санталенда” (Farmer and The Belle)

Головні ролі у картині виконали Дженн Готзон («Фрост проти Ніксона»), Джим Е. Чендлер («До смерті гарна») та Джон Шнайдер («Таємниці Смолвілля»).

Цей натхненний комедійний різдвяний фільм заснований на реальній історії кохання Готзон та Чендлера та підкреслює силу віри, кохання та сім’ї. Готзон познайомилася з Чендлером, коли працювала фотомоделлю в 2014 році. Вона сказала, що відчувала, що Бог закликає її створити фільм, в якому розповідається їхня історія.

Топ-7 нових християнських фільмів для різдвяного сімейного перегляду

За темою

У прокат виходить новий фільм від творців «Революція Ісуса» та «Я можу тільки уявити»
17:52 - Пт / 16 Лют. Світ, Фільми, Християнські цінності, Церква
Проект Movieguide вибрав 10 найкращих фільмів року, заснованих на вірі
16:34 - Пн / 11 Гру. Світ, Сімейні цінності, Фільми, Християнські цінності
Фільм «Ісус» переклали на 2100-ту мову, досягнувши еквадорського племені ваорані
16:20 - Вт / 28 Лис. Біблія, Світ, Фільми
Відійшов у вічність Уоррен Маркус, творець на каналі CBN дитячого мультфільму «Суперкнига»
17:03 - Пт / 17 Лис. Люди, Події, Світ, Фільми, Християнські цінності
На екрани виходить новий сучасний голівудський мюзикл про Різдво Христове за участю відомих акторів
14:49 - Пн / 06 Лис. Люди, Музика, Світ, Свята, Фільми
Продюсери «Вибраних» про війну Ізраїлю з ХАМАСом: Ми — єврейське шоу і ми молимося за Ізраїль
11:54 - Пт / 27 Жов. Світ, Фільми, Християнські цінності
В Україні зняли фільм про діяльність волонтерів під час війни
12:21 - Пт / 18 Сер. Благодійність, Люди, Фільми
Цього року серіал «Вибрані» стане рекордсменом за кількістю дубляжів
15:02 - Вт / 20 Чер. Біблія, Фільми, Християнські цінності
Творці The Chosen: Ми не претендуємо на заміну Біблії, ми хочемо спонукати людей читати Слово Боже
17:54 - Пн / 13 Лют. Фільми, Християнські цінності
Мел Гібсон готується розпочати зйомки продовження фільму «Страсті Христові»
13:21 - Пт / 13 Січ. Світ, Фільми
«Таблетка» від ностальгії за дешевою радянською ковбасою: «Правда PRO» відновила зйомки фільму про переслідування християн у СРСР
17:56 - Вт / 08 Лис. Історія, Фільми, Християнське життя
До 505 річниці Реформації вийшов фільм про служіння протестантів України під час війни
16:55 - Пт / 28 Жов. Україна, Фільми, Церква України