В обороні сімейних цінностей: у Києві відбувся християнський мітинг 
Загальна02
Фото: автора, Сергія Кушніра та з приватних архівів

Мирну акцію на захист суспільства від пропаганди трансгендеризму провели християни 22 травня. На Михайлівській площі зібралися віряни різних конфесій і віку, родини, громадські просімейні активісти.

Учасники зібрання дякували Господу за українських дітей, подружжя, сім’ю та Церкву – таких, якими створив їх Бог. Лунали молитви за збереження суспільного миру, за життя в Україні без людиноненависницьких ідеологій, за святість нашого народу та української родини, за охорону жіноцтва, батьківства та духовного світу дитини.

На місці події було встановлено намет «Молитва за звільнення ЛГБТ-людей від гріховної залежності».

Загальна01

Так християни, усвідомлюючи, що мають «боротися за віру, раз назавжди передану святим» (Юди 1:3), відповіли на так званий трансмарш, який опоненти влаштували неподалік, домагаючись від держави посилити підтримку пропаганди трансгендеризму.

Акція вірян мала на меті:

привернути увагу суспільства до дій, які підривають основи гармонійного розвитку родини в нашій країні;

– попередити співвітчизників, які страждають на трансгендерність, про те, що вони грішать, спотворюючи власну сексуальність і нівечачи своє тіло;

– закликати їх і всіх тих, хто пропагує сексуальні девіації, до покаяння;
– застерегти владу та суспільство від небезпеки популяризації трансгендеризму як складової гендерної ідеології;

– спонукати державу відмовитися від так званої гендерної політики, в тому числі від наміру ратифікувати Стамбульську конвенцію, та вийти із «Партнерства Біарріц за гендерну рівність»;

– зосередити свою увагу на формуванні ефективної освітньої та сімейної політики на конституційних і біблійних засадах, із урахуванням історичних і традиційних засад українського народу.

Загальна01а

«Ми виступаємо за традиційні, благословенні цінності, завдяки яким український народ виживав, перемагав і проходив різні випробування в своїй історії. Сьогодні ж ми вийшли, щоби проголосити споконвічну істину, завдяки якій створюються сім’ї і народжуються діти, розвивається Україна. Йдеться про материнство, батьківство, дитинство, про те, що мама має бути мамою, а тато – татом», – заявив у своєму виступі голова громадської організації «Християнський фронт» Ігор Плохой.

Плохой

Варто говорити про основи життя, бо вони піддаються атакам. Сучасні послідовники марксистів-захисників пролетаріату декларують турботу про гомосексуалістів і трансгендерів. Мета ж їхня незмінна – руйнація світу. Омана – розповідати хворому, що він здоровий, але саме цим займаються пропагандисти трансгендеризму. Натомість у реабілітаційних центрах християн проходять відновлення ті, хто має залежність від наркотиків, алкоголю чи потерпає від сексуальної девіації. Там готові допомагати і тим, хто страждає на трансгендерність.

На мітингу йшлося про те, що хірургічна операція чи гормональна терапія для досягнення «трансгендерного переходу», за своєю суттю, є каліцтвом людини. Попри це, лобісти трансгендеризму вимагають послаблення юридичної процедури «зміни статі» та надання їм права всиновлювати і виховувати дітей.

Вже існують надзвичайно небезпечні шкільні посібники, які містять пропаганду гендерної ідеології та несуть небезпеку спокусити дітей гріхом трансгендеризму. Постати на захист юних громадян від таких загроз – обов’язок християн, адже «ми, сильні, повинні нести слабкості безсилих, а не собі догоджати» (до Римлян 15:1).

«Ми, свідомі українці, вийшли на Михайлівську площу, щоби постати на захист сімейних цінностей від пропаганди трансгендеризму, яку сьогодні наочно влаштували навпроти люди із сексуальними девіаціями та їхні спонсори, зібравшись у оточенні кількох сотень правоохоронців. Вони святкують річницю з того часу, коли Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), видавши МКХ-11 – Міжнародний класифікатор хвороб у 11-й редакції, виключила трансгендерність із переліку психічних захворювань. Однак чи можна довіряти ВООЗ, яка в самому тексті МКХ-11 офіційно заявляє, що не гарантує достовірність інформації, яка в ньому міститься?», – сказав у своєму виступі керівник інформаційного департаменту правління громадської організації «Рух за Життя та Гідність Людини», засновник і координатор духовно-просвітницької ініціативи «Захист християнських цінностей – основи життя та сім’ї в Україні», журналіст, магістр права Олександр Кривенко.

Кривенко0123КБ

Він піддав критиці дії Уповноваженого з прав людини Верховної ради України, певних представників державної влади та низки громадських організацій. Вони, використовуючи проголошений Україною курс на євроінтеграцію, нав’язують у науці, освіті, культурі, політиці й інших царинах суспільного життя згубну гендерну ідеологію, що суперечить конституційним, біблійним, історичним і традиційним засадам українського народу.

«Багато хто не знає чи не хоче згадувати, що Європейський Союз створили передусім не з економічних мотивів, а для забезпечення солідарності та миру на основі саме християнських цінностей. Українські християни покликані активно відстоювати ці цінності у взаємодії з європейськими колегами. Наші громади, органи місцевого самоврядування та церкви мають об’єднати зусилля на цій ниві», – зазначив промовець.

«Коли цінності реальні підміняються гендерною ідеологією, що суперечить Слову Божому, я не можу бути байдужим, і тому я тут, на мітингу християн», – розповів у розмові член Церкви євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія», батько двох синів Олександр Чапцев.

Чапцев

Власними думками поділились у інтерв’ю й деякі інші учасники цього християнського мирного зібрання.

«Я багатодітна мати, українка та жінка, і пишаюся цим. Зараз в Україні свобода, але інколи вона може бути зі страшенними кайданами, якщо спрямована проти волі Божої та природи людини. На захист християнських цінностей я прийшла сюди із найменшою дитиною, а старша вже заміжня, і вона підтримує нас молитовно», – розповіла член Церкви євангельських християн-баптистів Залізничного району міста Києва, матір двох доньок і сина Юліана Остринська.

«Сьогодні промисел Божий привів мене сюди, щоби благословити християнський побожний люд, який іде відстоювати правду. Ми тут, аби боронити християнські цінності, бо вже не вперше в центрі столиці під проводом глобальної влади збираються здегенеровані люди, натхнені дияволом, ворогом роду людського. Вони прагнуть внести інформаційну отруту в наше українське середовище, підмінити питомі українські цінності, впровадити те, що є чужим як всьому українському народу, так і кожній нормальній, мислячій, здоровій людині в Україні. Ми ж збираємося, щоби показати, що стоїмо у правді. Це не залежить від того, сприймає нас більшість, чи – ні. Нехай і не дуже великим числом, але ми підносимо сьогодні наш голос за правду, бо віримо, що з нами Бог», – сказав настоятель Каплиці Хрещення Господнього Православної Церкви України, що в Києві, Ярослав Кулик.

Олександр Кривенко

За темою

«Возз’єднання сімей і народження дітей у пріоритеті»: у Києві відбувся сімейний Форум
18:02 - Пн / 15 Січ. Події, Сімейні цінності, Україна, Християнські цінності
Проект Movieguide вибрав 10 найкращих фільмів року, заснованих на вірі
16:34 - Пн / 11 Гру. Світ, Сімейні цінності, Фільми, Християнські цінності
Найбільший Саміт на захист життя і сім’ї за час великої війни відбувся у Києві
18:05 - Вт / 13 Чер. Люди, Події, Сімейні цінності, Християнські цінності
Найкращі друзі назавжди: мам з донечками запрошують на одноденний ретріт
19:00 - Пн / 05 Чер. Люди, Події, Сімейні цінності
Як підтримати сім’ї в Україні обговорювали на обласному форумі в Черкасах
17:21 - Вт / 23 Тра. Події, Сімейні цінності, Християнські цінності
Шлюб: як очікування зробити реальністю. У Луцьку відбудеться семінар
16:01 - Пн / 17 Кві. Події, Сімейні цінності
«Знищення національних цінностей»: луцькі депутати виступили проти партнерств для ЛГБТ
11:16 - Пн / 03 Кві. Події, Сімейні цінності, Християнські цінності
Служителів запрошують на загальноукраїнське Свято молитви
13:18 - Ср / 15 Лют. Події, Сімейні цінності, Християнське життя
13 листопада – День молитви за сиріт
13:14 - Чт / 10 Лис. Люди, Події, Сімейні цінності
«Плануєте одруження? Вам до нас!», – стартує курс підготовки до шлюбу
11:24 - Чт / 08 Вер. Освіта, Сімейні цінності
Програма «Основи сім’ї» тепер у YouTube!
18:06 - Вт / 06 Вер. Освіта, Сімейні цінності
Найсильніша людина світу, запальні бандуристи та благодійний збір коштів: у Луцьку відбувся ТАТО Fest
13:40 - Вт / 21 Чер. Події, Сімейні цінності