photo_2022-06-29_12-54-46

25 червня з Риги, Латвія, стартував автопробіг суперкарів, який завершиться 2 липня у Чорногорії. В ралі бере участь близько сотні суперкарів таких марок як Lamborghini, Ferrari, Mclaren, Maserati, Bentley тощо. Одним з найбільш ексклюзивних автомобілів цьогорічного автопробігу є Bugatti Chiron Pur Sport. Було виготовлено лише 60 екземплярів цих авто, вартість яких становить близько 5,5 мільйонів євро.

Волонтери благодійного фонду «Добра справа» Джонатан Вітакер та Роман Кубай взяли участь OneLife Rally, аби привернути увагу світу до того, що відбувається в Україні. Адже з моменту свого заснування в 2017 році OneLife Rally має гуманітарну нотку. Вони підтримують благодійні організації, які допомагають дітям. 

«Ми представляємо Фонд «Добра справа», щоб привернути увагу європейців до того, що відбувається в Україні. Наш фонд надає широкий спектр допомоги для постраждалих від війни, і ми хочемо, щоб ще більше людей з різних куточків світу підключилися до нашої благодійної роботи. Разом — ми переможемо!» — наголосив Роман Кубай.

Наразі OneLife Rally зібрали понад 50 тисяч євро на благодійність – і цього року вони зроблять крок далі.

Також це єдине у світі ралі відкритого стилю. Це означає, що він не огороджений і кожен із відвідувачів може заїхати, дістатися до машини, сфотографуватися поруч, а в деяких випадках навіть сісти в суперкар.

26 червня, в рамках автопробігу, Варшаву відвідав директор фонду «Добра справа» Юрій Слива та провів зустріч з організаторами та засновниками OneLife Rally. 

«Домовилися після перемоги організувати OneLife Rally в Україні», – підсумував він.

photo_2022-06-29_12-55-43
photo_2022-06-29_12-55-48
AP_22035312453408

Зимові Олімпійські ігри у Пекіні офіційно відкриті. Незважаючи на звинувачення в геноциді та численні порушення прав людини, що викликали міжнародні протести та дипломатичний бойкот США, ігри продовжаться відповідно до графіку.

У 24-й зимовій Олімпіаді беруть участь 3000 спортсменів із 91 країни, які борються за медалі у 109 різних змаганнях.

Якщо ви шукаєте спортсменів, за яких можна вболівати, ми рекомендуємо слідкувати за цими п’ятьма спортсменами-християнами, а також ви можете молитися за кожного з них, повідомляє ТБН з посиланням на thegospelcoalition.org

Ерік Стаал – хокеїст із Канади

В інтерв’ю канадському виданню Promise Keepers у 2018 році Ерік Стаал сказав, що гра в хокей – «це шанс спробувати прожити своє життя для Бога і показати нашим уболівальникам та товаришам по команді, що на Небесах є кращі речі».

Як капітан канадської команди, Стаал не новачок на керівній посаді. Він старший із чотирьох братів у сім’ї, і кожен із його братів пішов його слідами до НХЛ.

Стаал виграв олімпійське золото зі збірною Канади у 2010 році, чемпіонат світу в 2007 році та Кубка Стенлі у 2006 році. Рідкісна трійка перемог (олімпійське золото, Чемпіонат світу та Кубок Стенлі) робить його членом неофіційного «Клубу Потрійного золота».

Прагнучи до перемог та медалей, Стаал як і раніше розуміє важливість часу, проведеного в Слові Божому, хоча й визнає, що напружений графік створює в цьому плані свої труднощі.

Давайте разом помолимося, щоб Ерік очолив збірну Канади таким чином, щоб прославити Бога, і знайшов час для спілкування з Богом через Його Слово на Олімпійських іграх.

Перша гра Стаала зі збірною Канади на Олімпійських іграх 2022 відбудеться 10 лютого проти Німеччини. А ще він змагатиметься зі Сполученими Штатами 12 лютого та Китаєм 13 лютого у грі в більярд.

Девід Уайз — хафпайп фрістайл, США

З моменту появи цього виду спорту на Зимових іграх у 2014 році лише одна людина піднялася на вершину п’єдесталу пошани та завоювала золоту медаль у чоловічому хафпайпі на лижах. Ця людина – Девід Уайз.

У Сочі Девід Уайз став першим олімпійським золотим призером на цьому турнірі, набравши неймовірний результат 92,00 балів.

Чотири роки потому у Пхенчхані Уайз захистив свій титул, вигравши золото з результатом 0,8 очка.

Девід приписує частину свого успіху своїй вірі в Бога – не тому, що Бог чудесним чином змушує його рухатися швидше, а тому, що його віра в Бога зміцнює його у смиренній впевненості. Здається, у нього зростає розуміння того, що його особистість не будується і не руйнується на основі його занять, але залежить від того, ким його вважає Бог.

У дописі в своєму блозі від 2018 року Уайз написав:

«Я ціную можливість представляти свою країну, своє рідне місто та свій народ на Олімпійських іграх цього року. Я також знаю, що це все тимчасово, і це нормально. Все, що я маю, це дар Божий, і Він може забрати Його, коли захоче. Мене оточують люди, які дійсно люблять і підтримують мене за те, хто я є, а не за те, що я роблю на виступах, і не за рівень успіху, якого я можу досягти».

Чи будете ви молитеся, щоб він продовжував знаходити свою ідентичність у Богові, незалежно від того, займе він перше або останнє місце?

Уайз прагне завоювати олімпійське золото вже втретє в Пекіні. Ви зможете подивитися, як Девід Уайз змагатиметься у вільному лижному хафпайпі 16 лютого та 18 лютого.

Елана Мейєрс – бобслей, Сполучені Штати

«Я займаюся цим видом спорту, щоб прославляти Бога», — заявила Елана Майєрс на початку зборів на змагання. Цього року вона бере участь у своїх четвертих зимових Олімпійських іграх із двома срібними медалями та однією бронзовою.

Вона не завжди була бобслеїсткою. Насправді вона розпочала свою спортивну кар’єру як зірковий гравець у софтболі. Вона була першим новачком у софтболі Університету Джорджа Вашингтона і швидко досягла успіху, побивши кілька рекордів у своїй віковій групі.

Після невдалої спроби потрапити до олімпійської збірної США із софтболу у 2003 році, вона звернула свою увагу на бобслей.

«Я написала електронною поштою тренеру, вони запросили мене в Лейк-Плесід, штат Нью-Йорк, щоб спробувати, і через два тижні я потрапила в національну збірну», — каже Мейєрс.

У той час як Мейєрс досягла величезного успіху, її кінцева мета виходить за межі похвал.

“Бог помістив мене в цей вид спорту з певної причини, і я не думаю, що це просто для того, щоб вигравати з року в рік різні медалі”, – додає вона.

Частина прославлення Бога через спорт бобслею означає використання можливостей євангелізації, які відкриваються на її шляху. Як сказала Мейєрс у своєму інтерв’ю:

«Одна з головних причин, через яку мене відправили в бобслей, полягає в тому, щоб допомогти людям не лише досягти своєї мети, а й прийти до Христа».

Чи не могли б ви помолитися, щоб Бог дав Елані можливість поділитися любов’ю Ісуса з товаришами по команді та конкурентами під час Олімпійських ігор? А також за те, щою вона пройшла достатньо тестів на COVID?

Ви зможете побачити, як Мейєрс змагається в обох жіночих бобслейних дисциплінах, у жіночому монобобі (13-14 лютого) та у змаганнях серед двох жінок (18-19 лютого).

Пол Шоммер – біатлон, США

Пол Шоммер не просто хоче говорити про Бога на своїх платформах соціальних мереж. Він прагне жити так, щоб його віра повністю поєднувалася з спортом.

«Я не хочу, щоб люди бачили «Я християнин» лише з мого профілю на Facebook. Я хочу, щоб це було життя, прожите так, щоб здавалося: «У ньому є щось інше».

Шоммер бере участь у змаганнях з біатлону. Це унікальний вид спорту, який включає бігові лижі і стрілянину з гвинтівки.

Колишній шкільний борець, Шоммер візьме участь у перших Олімпійських іграх у Пекіні. Він приписує учнівству через FCA більшу частину свого духовного зростання:

«Коли я почав ходити до FCA, я дійсно почав розуміти, що [моя віра] не була чимось таким, що мало бути тільки у стінах церкви. Передбачалося, що це мало вийти у світ; це був вибір мого способу життя. Мій керівник FCA у старшій школі взяв мене під своє крило і став моїм наставником. Він був першою людиною, яка зустрілася мені, з тих, хто по-справжньому живе цією справою. У нього було радісне, відкрите серце і слухняність, бо в якийсь момент його життя йому відкрилося, що це варте того. FCA – це те місце, де я дійсно почав усвідомлювати той факт, що це Євангеліє може перетворити нас таким чином, щоб звільнити”.

Чи не могли б ви помолитися, щоб Пол змоделював свою християнську віру в Пекіні таким чином, щоб конкуренти та вболівальники могли побачити, як він об’єднує два, здавалося б, різні напрямки (спорт та віру) у повністю інтегроване життя на славу Божу?

Ніколь Хенслі – хокей, Сполучені Штати

Після завоювання золотої медалі у складі збірної США на зимових Олімпійських іграх 2018 року Хенслі повернулася до хокейної сітки в якості воротаря збірної 2022 року.

Вона знає, що дари, якими Бог її наділив, — це можливість торкнутися життя інших людей:

«Я відчуваю, що завдяки здібностям і любові до хокею, які дав мені Бог, Він також дав мені деяку платформу, щоб була можливість достукатися до інших людей, які запитують про свою віру, або, можливо, у них немає жодної віри, або вони хочуть зміцнитись у своїй вірі. Можливо, це спосіб почати з кимось розмову».

Хенслі регулярно використовує платформи соціальних мереж, щоб ділитися різними віршами з Біблії, і знає, що її духовне зростання — це процес без фінішу.

“Як спортсменку, моя віра заспокоїла мене на льоду і допомогла мені зрозуміти, що результат не обов’язково є найважливішим, – каже вона. – Набагато важливіше бути на льоду і насолоджуватися можливістю грати, коли Бог дав мені таку пристрасть та здібності до цієї гри».

Чи не могли б ви помолитися, щоб Ніколь відчула присутність Бога на льоду і продовжувала рости у своєму розумінні того, що означає змагатися за Нього?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

IMG_5499

У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат Волинської області з тхеквондо «Замок Любарта». Члени євангельської церкви «Слово Життя» влаштували євангелізаційний вечір для учасників змагань.

Подія відбулась 5-6 лютого в спортивному комплексі «Адреналін City».

На чемпіонат приїхало 82 людини різного віку з п’яти областей. Ввечері напередодні боїв їх запросили на зустріч-знайомство.

Пастор Антон Тимонішин розповів про трьох ворогів кожного бійця, яких неможливо здолати без Христа.

1. Гріх

Написано у Біблії так: Еф. 2:1-3: «У минулому, ви були духовно мертвими через свої провини та гріхи проти Бога, йдучи злими шляхами цього світу. Усі ми теж колись жили, задовольняючи свою гріховну природу, йдучи за її бажаннями та прагненнями. І, як усі люди на світі, були приречені зазнати гніву Божого».

«Перший капкан, в який потрапляють всі бійці, – гріх. Багато спортсменів були зруйновані сигаретами, алкоголем, наркотиком. Коли ви вибираєте гріх, то йдете шляхом не того бійця, якого хоче бачити Бог», – зазначив пастор.

IMG_5501
IMG_5500

2. Диявол

Христос сказав про нього такі слова:  Івана 8:44: «Диявол був убивцею з самого початку і ніколи не був на боці істини, бо немає її в нього. Коли він каже неправду, то це природно для нього, бо він сам брехун і породжує брехню».

«Другий ворог – диявол. Він здолав безліч спортсменів. Майстерно. Він зробив все, щоб ви не знали правди, повірили у брехню і пішли за своїми бажаннями», – сказав Антон Тимонішин.

3. Світ та його цінності

У 1 Івана 2:16-17 написано так: «Адже ВСЕ, що в цьому світі: що приваблює нашу гріховну природу, що притягає зір наш, усе, чим гордяться люди в цьому світі, — це все не від Отця, а від цього світу. Цей світ проходить разом з усіма своїми спокусами, а хто виконує волю Божу, той живе вічно».

Пастор наголосив на тому, що цінності світу просувають ідею про те, що потрібно здобувати перемогу за будь-яку ціну.

«Ми хочемо, щоб ви були такими бійцями, які зможуть на даянгу подати руку тому, хто впав. Щоб ви могли вболівати один за одного не лише на змаганнях, а й у повсякденному житті. Щоб не пройшли мимо чужої біди. Щоб пам’ятали тренера, який вкладає у вас частину свого життя і хоче, щоб ви стали людьми», – сказав Антон Тимонішин.

Він розповів спортсменам про справжнього бійця, який здолав гріх, диявола та світ, – Христа. Віра в Нього робить шлях кожного унікальним та дає надію на вічне життя.

DSC02050

До слова, церква «Слово Життя» організовувала змагання спільно з Волинською асоціацією тхеквондо GTF (Global Taekwon-Do Federation) та Всеукраїнською асоціацією тхеквондо GTF.

Член церкви Володимир Іщук є головою Волинської асоціації тхеквондо GTF. Має чорний пояс, другий дан.

Він не просто тренує дітей, а використовує цей вид спорту для благовістя. Кожне тренування поєднує з вивченням Біблії та закладає в учнів християнські цінності.

«Я хотів організувати не просто чемпіонат, а й донести учасникам ідею про справжній шлях бійця. Якщо обрати неправильні цінності, цей шлях призведе до поразки», – сказав Володимир Іщук.

У підсумку перше загальнокомандне місце посіли його вихованці. Вони завоювали 66 медалей, з них 25 золотих, 26 срібних та 15 бронзових.

До слова, церква «Слово Життя» четвертий рік поспіль організовує християнські змагання з флорболу. Більше про це можна прочитати тут: «Дітки люблять сюди їхати»: у Луцьку відбувся християнський кубок з флорболу

IMG_8472
IMG_5491
IMG_5498
IMG_8436
IMG_8745
IMG_8998
IMG_0728
IMG_0093
IMG_5495
IMG_2464

У Луцьку відбувся другий тур християнських змагань з флорболу Floorball Precept Cup. 400 дітей та підлітків з різних областей України взяли участь в кубку. Також вони мали змогу почути Євангеліє.

Подію організувала луцька євангельська церква «Слово Життя». Матчі тривали 28-29 січня у спортивному комплексі «Адреналін City».

Ввечері для учасників провели євангелізаційну програму. Вперше за чотири роки існування змагань було дві таких зустрічі одночасно. Для цього гравців поділили за віком: флорболісти до 12 років були окремо від тих, кому 13-18.

Традиційно під час вечірнього зібрання організатори порушують актуальну для молоді тему. У першому турі говорили про вплив шкідливого контенту в інтернеті. Цього разу мова йшла про шкідливі звички. Проповідники Віталій Федорович з Луцька та Сергій Собран із Закарпаття на основі Біблії показали, що звільнення від них є в Христі.

DSC01741
DSC01804
DSC_0290

«На Precept Cup приїжджає велика кількість християнських тренерів і дітки, які вивчають Боже слово. Це створює дивовижну атмосферу, де на полі і поза ним немає матів, криків, вульгарності… Це класно, тому що ти не боїшся відправити туди свою дитину», – поділився враженнями тренер Сергій Собран.

Він додає, що кубок дає можливість командам та тренерам з різних регіонів познайомитися один з одним, поспілкуватися.

«Precept Cup об’єднує всю Україну. Навіть чемпіонати України не можуть собі цього дозволити, тому проводять матчі на Сході та Заході», – додає флорболіст.

«Цікаво, що дітки люблять сюди їхати. Їм подобається атмосфера. Вони знайшли собі друзів з інших команд і люблять побачитися з ними. Вечірнє зібрання допомагає запалити в них бажання слідувати за Христом», – каже Сергій Собран.

До того ж флорболісти бачать, що по всій Україні є діти та підлітки, які обирають бути вірними Христу.

Наступний етап Floorball Precept Cup відбудеться через три місяці.

IMG_6658
IMG_6718
IMG_6770
IMG_6897
IMG_6898
IMG_7227
IMG_7300
IMG_7484
IMG_8371
271934746_10159010177792831_8762307760676549359_n

Місіонер-футболіст з Молдови Раду Блендаренку перебуває на місії в Уганді. Там він влаштував семінар для тренерів-біженців з Південного Судану.

Зі слів Раду, учасниками навчань стала 31 людина. Вони вчилися тренувати дітей до 10 років, поєднуючи спорт з вивченням Біблії.

Тренери вивчали дитячу книгу «Йосип – Божий супергерой», яку зможуть викладати дітям перед тренуваннями.

«Вони були схвильовані через книги та м’ячі, які вони отримали. Це допоможе їм бути ефективнішими у їхньому служінні», – повідомив місіонер.

Раду Блендаренку – професійний футболіст. Він представляє місію Precept. Шість років тому місіонери Precept розпочали служіння в Південному Судані.

Раду робив презентацію для пасторів про те, як він використовує спорт як інструмент для благовістя. Після цього четверо людей почали служіння через футбол. Усі учасники семінару – це учні цих тренерів. Зараз вони живуть в Уганді в таборі для біженців. Кожен з них має багато учнів та трудиться для поширення Євангелія.

271995768_10159010178017831_5496377802406403522_n
272060019_10159010177947831_3288371889936491649_n
ArticleImage_129798

В Ірпені  20 листопада відбудеться навчання для тренерів з футболу. Захід організовує Християнський Футбольний Союз України.

Навчання відбудеться на базі Ірпінської біблійної церкви на вулиці Соборна, 1. Про це повідомляє спортивна платформа PlusOne.

З чинними та новими тренерами експерти досконало розберуться в темах:

  • Побудова ефективного тренувального процесу, де діти розвиваються і зростають як спортсмени.
  • Проведення системної духовної частини під час тренувань.
  • Філософія і допоміжні принципи побудови клубу чи команди.
  • Фізичний розвиток дитини для досягнення максимального потенціалу.
  • Адміністративне керування клубом. Що необхідно, щоб розпочати клуб.

Експерти:

Андрій Шепеленко – директор Атлети в Дії Україна, директор клубів SportKids

Юрій Квашук – старший тренер ХФК SportKids

Ігор Ващенко – старший тренер ХФК «ІБЦ»

Андрій Петренко – директор SportQuest Україна, тренер з багаторічним досвідом.

Зустріч розпочнеться о 10:00 годині й триватиме до 18:00. Вартість 300 грн.

Для участі необхідно взяти з собою тренувальну форму для практичної частини заходу.

По всіх питаннях звертайтеся за телефонами:

+380679000260 Руслан Муц

+380976411173 Андрій Петренко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

media-share-0-02-05-7e445c1a015bad65d9c9016e5b71e3a2e4af6d1b43fafc26911992b179054abc-0cb1387f-8f14-4b42-833e-54db8540a569
Депутат Криворізької міської ради Олег Подкопаєв

В Україні існує проєкт «Спортивний клуб 3:16». Його учасники – християни, які займаються спортом і під час змагань поширюють Євангеліє. Долучитися до клубу може кожен охочий.

Заснував проєкт депутат Криворізької міської ради Олег Подкопаєв. Він закликає усіх охочих долучатися до ініціативи. Про це депутат розповів в коментарі для ІА «Світогляд»

Зі слів Олега Подкопаєва, усе почалося у 2018 році. Тоді в Кривому Розі проводили напівмарафон, в якому він вирішив взяти участь.

«Я записався на дистанцію 10 кілометрів. До того моменту я ніколи в житті не бігав навіть п’ять кілометрів. Буквально за тиждень до змагань я став тренуватися на біговій доріжці. Під час забігу я бачив, що багато людей біжать із якоюсь символікою чи прапорами. Я зрозумів, як важливо нести якесь послання. Тоді прийшла ідея бігти з написом «3:16», – розповідає Олег.

Ці цифри означають місце з Біблії – третя глава Євангелія від Івана, 16 вірш: «Бо так Бог полюбив світ, що дав [Свого] Єдинородного Сина, щоб кожний, хто вірить у Нього, не загинув, але мав життя вічне».

Ідея такої євангелізації запозичена в американського футболіста Тіма Тібоу. Одного разу під час матчу спортсмен фарбою наніс під очима напис «John 3:16». Після гри впродовж 24 годин у пошуку Google було 92 мільйони запитів по цьому напису.

Олег Подкопаєв перевірив, як реагує пошукова система, якщо ввести лише цифри. Виявилося, що перше посилання вказує на Біблію.

На наступний марафон депутат зібрав своїх віруючих друзів, які займаються бігом. Вони виготовили емблеми «3:16» і побігли з ними. Хтось долав 10 кілометрів, а хтось – 21.

«Ми побачили, як це працює. Коли я когось обганяв, люди запитували один одного: «Що таке 3:16?» А після марафону до нас підходили й питали, чи ми віруючі. Це була хороша можливість розказати людям Євангеліє. І це тільки те, що ми чули й бачили, а ще скільки впливу, про який ми не знаємо», – розповідає Олег Подкопаєв.

media-share-0-02-0a-79a1b56d39faaa0592197d8be0166d29f75e26f336d9759734103cc6e3229a2c-a7df6b79-1a5a-498d-b95f-0c4da6b907ac
media-share-0-02-05-9295e7d3d2d56810b76397ead3f10cd129e71bf40c1713a5592e51879d4d7d3b-eb977053-15db-4e62-9be5-1df8162e9321

Говорячи про важливість проєкту, він згадує також 1-е Послання до Коринтян 9:24-27, де йдеться про те, що не потрібно бігти так, аби бити повітря, а й щоб проповідувати.

«Я закликаю спортсменів приєднатися до «Спортивного клубу 3:16» і під час змагань використовувати посилання на Євангеліє від Івана, аби таким чином свідчити про Христа», – каже Олег Подкопаєв.

Виготовити написи або жилетки можна в будь-якій рекламній агенції за місцем проживання.

До слова, до проєкту долучилась християнка з Кривого Рогу Наталія Собчинська. Вона подолала 42 кілометри на інвалідному візку на марафоні Chisinau International Marathon і посіла 1 місце. На змаганнях з-поміж інших учасників її вирізняла жовта жилетка з цифрами 3:16.

Також активним учасником ініціативи є велосипедист Андрій Різник, який неодноразово брав участь у веломарафонах. 

Зі слів Подкопаєва, ідею почали підтримувати також християни з інших міст. 

media-share-0-02-0a-52ccfd00492ffddf1c3043adeddfead0ad1f3b5bc21ad6dfff239d0503c101f2-c63ebd31-28a4-4246-8cc3-80d01045e528 (1)
media-share-0-02-05-34e39a76441142940eda068529157a168c75d9f4758e737b68b04be93f064060-9db22bfc-88df-43e7-9634-f617eae463f6
6176d7db1bd99_alabaG

Гравець «Реала» Девід Алаба виконав блискучу контратаку, в результаті якої забив блискавичний гол «Барселоні», чим забезпечив перемогу своїй команді на полі суперника.

Перед матчем Девід Алаба дав інтерв’ю ЗМІ, в якому розповів про свою підготовку перед грою. Про це йдеться на сайті evangelicodigital.com.

«Зазвичай, протягом дня я відпочиваю у своїй кімнаті та читаю Біблію. Мені подобається слухати музику по дорозі на стадіон. Коли ми приїжджаємо, я консультуюсь з фізіотерапевтом, розминаюся і тоді я готовий», — розповів футболіст. 

Забивши гол, коли його всі вітали, Алаба вказав пальцем на небо – це фото футболіст виставив у своїх соціальних мережах з дописом «Просто вірте».

Австрійський гравець є відвертим християнином, він неодноразово говорив, що віра в Ісуса є фундаментальним аспектом його життя. Свій титул чемпіона, який він здобув коли грав за «Баварію», він відзначив гаслом «Моя сила в Ісусі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

20211029-IMG_3018

На Волині відбувся перший тур всеукраїнського християнського кубка з флорболу Floorball Precept Cup.

Змагання провели 29-30 жовтня в спортивному комплексі «Адреналін City». Їх четвертий рік організовує луцька євангельська церква «Слово Життя» та ГО «Прісепт Україна».

На Floorball Precept Cup приїхало 29 команд з різних міст України. Це близько 400 учасників віком до 18 років.

Кубок унікальний тим, що після матчів є вечірня програма. Гравців збирають разом, аби поспілкуватися з ними на актуальні теми.

Щосезону вони різні – про дружбу, роботу в команді, залежність від соцмереж, ігри, порнографію тощо. Цього разу говорили про шкідливий контент.

DSC07282
DSC07329

«Всі користуються телефонами, сидять у соцмережах, але не все, що там є, корисне. Те, що ми дивимося і слухаємо, впливає на нас. Я можу заборонити як тренер своїм учням дивитися поганий контент, але я не зможу їх змінити по-справжньому. Це може зробити лише Ісус через Біблію», – сказав тренер луцького клубу «New life» Андрій Кацюба.

Він на конкретних прикладах пояснив, який контент є шкідливим, та закликав відписатися від усіх блогерів та сторінок, які пропагують гріховні речі. 

Floorball Precept Cup – це змагання, створені для того, щоб діти та підлітки з усієї країни могли почути про Христа, знайти рішення для своїх проблем та знайти нових друзів.

DSC07274
DSC07260
20211029-IMG_2867
20211029-IMG_2930
20211029-IMG_3260
20211029-IMG_3262
20211029-IMG_3558
20211029-IMG_3830
20211029-IMG_2957
20211029-IMG_3155
249200397_4293841760744425_7261799420212731693_n

Християнський фуутбольний клуб Ірпінської біблійної церкви організував 14-16 жовтня турнір «Кубок друзів» для хлопчиків від 7 до 14 років.

Турнір об’єднав 8 християнських футбольних клубів України, повідомили в пресслужбі церкви.

«Такого галасу і спортивного азарту ІБЦ не бачила ще з часів Irpin sport fest. Знаєте в чому особливість таких турнірів? Доброзичлива конкуренція. Так, кожен футболіст з 24 команд старався, щоб саме його команда виграла, проявила себе. Але разом молилися Богу на зібраннях, спілкувалися, вболівали, щиро підтримуючи один одного і радіючи успіхам інших», – йдеться у повідомленні.

Бонусним учасником стала команда підлітків з сиротинця c. Мокрець. Служителі організації “Любов у дії” запросили їх до участі, чому хлопчики надзвичайно зраділи. Вони навіть придумали назву футбольний клуб “Юніор” і завчасно тренувалися зі своїм наставником, щоб зіграти матчі на рівні з іншими командами.

Відповідно до правил, вони не могли отримати призи, але турботливі волонтери підготували для них двохкілограмовий торт і розваги.

Які клуби брали участь у турнірі, окрім ХФК ІБЦ:

  • ХФК Надія, Рівне
  • FC Elohim, с. Великі Лучки, Закарпаття
  • Sport kids, Київ
  • ХФК Альфа і Омега, Дніпро
  • ХФК JOY, Лиманське, Одеська обл
  • ХФК Ратне, Волинська обл
  • Юніор – команда з інтерната Мокрець, куди їздить церковна команда, яка працює з дітьми з інтернатів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Християнин-силач започаткував благодійні тренування

249839686_4293841747411093_3163212971608686696_n
249534613_4293841754077759_5818578901561864812_n
249480998_4293841767411091_6413065578105102975_n
249474672_4293841757411092_5583821782604499428_n
249236953_4293841744077760_1375909970582488315_n
248976427_4293841737411094_8921133324405071803_n